MİRZA'DAN ONUR'A ZİYARET

MİRZA

Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur'u, siyasetteki yol arkadaşı Belediye Başkanı Dursun Mirza evinde ziyaret etti.

Uğradığı hain saldırının ardından başarılı bir tedavi sürecini geride bırakan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur’u, siyasetteki yol arkadaşı Belediye Başkanı Dursun Mirza evinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Onur’un son durumu hakkında bilgi alan Başkan Mirza, kısa sürede eski gücüne kavuşarak görevine başlayacağını söyledi.

Başkan Mirza, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.

Mirza: “Ozan Onur kardeşimle dostluğumuz uzun yıllardır devam ediyor. Hem partide hem de geçtiğimiz beş yılda birlikte görevler aldık. Çalışmalarından ve pozitif yaklaşımından dolayı kendisiyle daima çalışmayı istediğim değerli bir arkadaşım, kardeşimdir. Onun yokluğunu da hissediyoruz. Biran önce iyileşip aramızda görmeyi çok istiyoruz. Sağlık durumunun hergün daha iyiye gitmesi bizi çok mutlu ediyor.

Biz Bandırma Belediyesi olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz de. Bizi üç beş çapulcunun davranışları yıldıramaz. Biz halkımız için çalışmaktan asla yılmayacağız. Seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bandırmasporumuza otobüsünü aldık, önümüzdeki günlerde teslim edeceğiz. Ayyıldız Mahallesindeki tır parkını Bandırmadpora tahsis ederek gelirlerini artırdık. Edincikspor`a ekonomik gelir sağlamak için Edincik`te yeni yapılan düğün salonunu verdik. Bandırma Basketbol Kulübüne kapalı spor salonu yapmaları kaydıyla arsa temini ediyoruz. Kapalı pazar yeri projemiz bu ayın 21`nde ihale ediliyor. Eylül ayı içerisinde de çalışmalar başlayacaktır. Ordu Caddesindeki Tekel binası, eski belediye binası ve eski hal binasında çeşitli tesler yapılmaya devam ediyor. Binaların dayanıklılığına göre ya yıkıp yenisini yapacağız yada güçlendirme yaparak projeleri hayata geçireceğiz. Tatlısudaki belediye kampımızın duvarları ve zemin çalışmaları yapılıyor. Hayvan barınağını genişletme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Güzel bir festival ve çok takdir toplayan, halkımızın memnuniyetini sıkca dile getirdiği ramazan etkinlikleri yaptık. Şehiriçi yol çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Diğer projelerimizinde altyapı öalışmaları devam ediyor. Bandırmalı hemşehrilerimizin bize güvenini sarsmayacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Tüm bu çalışmalarımızda bizi engellemek isteyen, zorluk çıkarmak isteyenler oldu, olmaya da devam edecektir. Hiçbir engelleme hizmet vermemize engel olamayacaktır” dedi.

 

Ziyarette sağlık durumu hakkında bilgi veren Onur, tedavisinin sorunsuz devam ettiğini bundan böyle küçük yürüyüşlerle bacağını güçlendireceğini söyledi.

Onur: “Dünkü sağlık kontrolümde doktorum ayağımın üzerine basmaya başlayabileceğimi söyledi. Tam yüklenmeden küçük yürüyüşlere başlayacağım. Süreç içinde ayağıma yüklenme derecem artacak ve yürüme zamanım uzayacak. Tedavim sorunsuz bir şekilde devam ediyor. En büyük arzum tedavi sürecimin tamamlanması ve en kısa sürede Bandırmamız için hizmete başlamamdır. Bu süreçte yanımda eksikliğini hissetmediğim değerli arkadaşım Dursun Mirza`ya, ekip arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum. Bandırmamız için yapılanları takip ediyorum. Zaman zaman da müdahil oluyorum. Şu ana kadar yapılan hizmetlerden memnuniyet duyuyor ve bir an önce Bandırmamıza hizmet vermek için heyecan duyuyorum. Biliyorumki bu daha başlangıç. Hizmet ivmemiz her geçen gün artmaya devam edecektir. Biz Bandırmamız için hizmet etmeye heyecanımızı asla yitirmeyeceğiz.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı